Evenimente 2021-2022

Mulțumiri doamnei LUMINIȚA ANGHEL, mama Mariei Anghel din clasa a II-a, pentru donația de cărți cu care vom premia micuții calificați la etapa națională a Concursulului de competență și performanță în educație - Comper! Apreciem gestul dumneavoastră! Poza1

 

Azi, 13 mai 2022, la Școala Gimnaziala ,,Porolissum'' Zalău am sărbătorit Ziua Încrederii. Școala noastră face parte din Școala Încrederii, care este un proces de transformare unic, dezvoltat și implementat de Wellbeing Institute și Mind Education in parteneriat cu Transylvania College din Cluj Napoca, bazat pe ,,cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace'' ,cartea lui Stephen Covey . Aceste deprinderi sunt : fii proactiv, incepe cu gândul la final, pune prioritățile pe primul loc, gândește câștig - câștig , caută mai întâi să înțelegi, apoi sa te faci înțeles , acționează in sinergie, ascute fierăstrăul. Acest model Leader in me integrează 5 paradigme de baza : oricine poate fi un lider, fiecare om are un element de geniu, schimbarea incepe cu mine, pedagogii susțin elevii să își conducă propriul proces de învățare, dezvoltam întreaga persoana. Noi considerăm că starea de bine emoțională a elevilor noștri este la fel de importanta ca succesul academic. Avem copii valoroși, responsabili, dornici sa se implice în activități, care au inițiativă și intenția de a se dezvolta. Acești copii au fost în prim plan, fiind principalii actori și organizatori în povestea de azi, dovedindu-ne astfel că sunt adevărați lideri. Le mulțumim pentru bucuria și energia pe care ni le-au transmis prin programul artistic deosebit ales și organizat de ei!Poza1Poza2Poza3

Anul școlar 2021-2022

Mulţumim sponsorilor noştri din Herning, Danemarca prin bunăvoinţa cărora am primit 35 de biciclete pentru elevii şcolii noastre. Astfel, elevii noştri işi vor petrece pauzele într-un mod plăcut şi benefic.
Mulţumiri doamnei director prof. Pavel Aurelia, cea care a făcut posibilă această conexiune peste graniţele ţării, spre bucuria elevilor nostri!
Director-adjunct,
Prof.Ardelean Adela - POZA1 POZA2

 

Elevii clasei a VII-a au prezentat astăzi, 10 mai 2022 machetele
Şcolii " Porolissum" proiectate în viitor. Au fost machete elaborate, îndrăzneţe, fiecare cu o semnificaţie aparte, purtând amprenta originalităţii voastre!
Mulţumesc, dragii mei!
Apreciez eforturile voastre!
Director,
Prof.Aurelia Pavel

 

Azi, 9 mai, cadrele didactice împreună cu elevii de la Școala Gimnazială ,,George Coșbuc" Zalău au marcat ,,Ziua Europei". Este o sărbătoare anuală a păcii și unității în Europa. ,,Ziua Europei" este unul dintre simbolurile europene menite să promoveze unitatea în rândurile europenilor. Acest eveniment este considerat un moment fundamental pe bătrânul continent. ,,La mulți ani, Uniunea Europeană". Prof. Marinel Ciorba

"Ora de sănătate" a ajuns la Şcoala Gimnazială " George Coşbuc" Zalău.
Doamna profesoară Biriş Bianca a prezentat elevilor de gimnaziu un material interesant şi instructiv.
Mulţumim!

 

Anunț Óncepere proiect "Prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2" la Școala Gimnazială "Porolissum" Zalău

Din activitățile noastre de suflet!

Ziua lecturii

Din nou mare MARE BUCURIE la Scoala Gimnaziala " Porolissum" Zalau, pentru elevii ciclului primar, implicati in Programul " SCOALA DUPA SCOALA" . Multumim TenarisSilcotub pentru generoasele cadouri, ce ne provoaca sa investigam, sa descoperim, intr-un cuvant sa devenim ... arhitectii generatiei Z. Multumiri doamnei Natalia Ielciu si intregii echipe pe care o coordoneaza, pentru daruirea, profesionalismul si dedicarea lor! Suntem cu adevarat privilegiati! MULTUMIRI sincere din suflet de copil!

Director, Prof.Aurelia Pavel

 

Colindăm, colindăm!

Bucuria colindelor ne-a sensibilizat astazi, 22 decembrie, la Scoala Gimnaziala " George Cosbuc", Zalau!
Multumim in mod special domnului profesor Liviu Macelar, care a adus cadouri deosebite tuturor elevilor scolii noastre, prin organizatia " Dar din dragoste" , Botosani.
Multumim colindatorilor care ne-au adus Vestea Buna a Nasterii Domnului Iisus - grupul de tineri coordonati de dl.Gaga Dorin.
Multumiri corurilor noastre, conduse de doamna profesoara Ianchis Ludovica si domnul invatator Blaga Petre. Multumim dragi copii pentru inocenta voastra ... multumim si micilor colindatori din clasele pregatitoare - a II-a, precum si doamnelor invatatoare Pop Paula si Cimpan Adina.
Sa aveti Sarbatori pline de pace si binecuvantari!
Director,
Prof.Aurelia Pavel

Sărbatoarea Mulțumirii

Proiect de suflet la Scoala Gimnazială ”George Coșbuc” din Zalău. 120 de copii, majoritatea proveniți din familii defavorizate, au primit cadouri de ”Sărbătoarea Mulțumirii”

TRAFFIC SNAKE GAME NETWORK - REZULTATE


Obiectivele proiectului TSGN au vizat creșterea procentului deplasărilor sustenabile ale
elevilor cu minimum 15% în perioada campaniei, și generarea unor efecte pe termen lung
în comportamentul elevilor, respectiv cel puțin 7% mai multe deplasări sustenabile față de
nivelul de referință, după finalizarea campaniei.
Aceste obiective ambițioase au fost atinse! „OSCAR, ȘARPELE HOINAR” demonstrează
că  măsuri ușoare pot promova transportul sustenabil.


Coordonator proiect,
Prof. Ardelean Adela

La mulți ani Romania!

Împreună cu elevii de la Școala Gimnazială " George Coșbuc" am sărbătorit 1 Decembrie - ziua națională a României. Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română , sărbătoarea să unească toată suflarea românească !!! La mulți ani Romania!

 

Început de an școlar, 2021-2022


Am sărbătorit astăzi, 13 septembrie începerea unui nou an şcolar, împreună cu dragii noştri elevi, părinţii acestora şi invitaţii de onoare.
Dragi elevi, să fiţi receptivi în acest an şcolar şi vă dorim împliniri frumoase! Părinţilor le dorim multă înţelepciune şi dăruire, alături de colectivul de cadre didactice de prestigiu, din şcoala noastră.
Colegilor noştri dascăli le dorim răbdare, entuziasm şi putere de muncă!
,,Noi suntem schimbarea pe care o căutăm!”
Director,
Prof. Pavel Aurelia

 

 

LINKURI 2021-2022

1.www.scoalaporolissum.ro
2.http://www.isjsalaj.ro/invatamant_primar/index.php?opcio=metodologie

3.http://www.isjsalaj.ro/invatamant_primar/index.php?opcio=informatii_parinti

4.http://www.isjsalaj.ro/invatamant_primar/index.php?opcio=telverde
5.http://www.isjsalaj.ro/
6.https://europa.eu/youth/RO/participation/structured-dialogue.ro
7. www.eurodesk.ro
8.http://www.ztv.ro/video/vezifilm/11987/social/ziua-mondiala-a-educatiei-la-scoala-gimnaziala-porolissum.html
9.http://www.ztv.ro/video/vezifilm/12168/sport/campania-salvati-copiii-prin-sport-scoala-gimnaziala-porolissum.html
10.http://www.ztv.ro/video/vezifilm/12316/social/scoala-gimnaziala-porolissum-zalau.html
11.https://ro-ro.facebook.com/Liceul.Tehnologic.Mihai.Viteazul.Zalau/
12.https://festivalul-stiintei.blogspot.com/
13.http://www.isjsalaj.ro/Premiile_Festivalul_Stiintei_Final_2017.pdf

14.https://www.trafficsnakegame.eu/romania/scoli/zalau-scoala-gimnaziala-porolissum/

15.https://salajeanul.ro/sarbatoarea-multumirii/

16.https://www.sportulsalajean.ro/articol-167046/cinste-olimpiada-judet/

17.https://www.graiulsalajului.ro/23-de-scoli-din-salaj-primesc-bani-pentru-reducerea-abandonului-scolar-a-152285

https://fb.watch/6aF3V8vadu/ Împreună formăm #afterschool

 

            Mulţumim ASOCIAŢIEI ,,ATELIERE FĂRĂ FRONTIERE” ROMÂNIA, pentru donaţia celor 15 ,,calculatoare pentru educaţie Educlick”.

Şcoala Gimnazială ,George Coşbuc” Zalău este privilegiata căştigătoare a acestei donaţii, în cadrul programului ,,DĂM UN BYTE DE AJUTOR”.

Mulţumim d-nei Director, prof. PAVEL AURELIA, cea care a aplicat pentru acest proiect dovedind încă o dată implicare şi dăruire.

 

 

 

.